Μία από τις πραγματικότητες της κινηματογραφικής βιομηχανίας που επικεντρώνεται γύρω από παρόμοιους κόμβους είναι ότι συχνά υπάρχουν επικαλύψεις μεταξύ των έργων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ωστόσο, είναι πολύ περίεργο όταν ένα τέτοιο crossover καταλήγει στην τελική ταινία.

Διαφήμιση

Ας υπάρξει μακελειό, η συνέχεια του Andy Serkis στο Venom, είναι ένα καλό παράδειγμα. Μερικά ελικόπτερα μπορούν να δουν να πετούν πίσω από τους ηθοποιούς στη σκηνή όπου ο Eddie και ο τίτλος symbiote γλιστρούν στη νύχτα του Σαν Φρανσίσκο. Αυτό αφήνει το κοινό να πιστέψει ότι ψάχνουν για Venom ή Eddie. Μόλις πιάστηκαν από μέλη του πληρώματος κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης της σκηνής… και μπορεί να έχουν ψάξει για νέο και Τριάδα, αντί να αφήσει να υπάρξει μακελειό ζευγάρι ήρωα.

Η μαγνητοσκόπηση επηρεάστηκε από πολλά πράγματα. Πολλές από τις οδηγικές μας βολές χάθηκαν επειδή το Matrix ελεγχόταν στο κέντρο της πόλης. Ο διευθυντής τοποθεσίας του Venoms, Christopher Kusiak, μίλησε στο Screenrant για τις δυσκολίες της ταινίας ενώ γυρίστηκε στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η Lana Wachowskis πολύ-αναμενόμενη επιστροφή στο σύμπαν Matrix πυροβολήθηκε ταυτόχρονα. Επειδή δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στις περιοχές που θέλαμε λόγω του Matrix, καταλήξαμε να μετακινούμε ένα από τα ακροβατικά μας επάνω στην οροφή του γκαράζ στάθμευσης. Θα μπορούσε να είχε πάει προς την άλλη κατεύθυνση αν ήμασταν εκεί πρώτα.

Αυτό περιελάμβανε, ακούσια, μαγνητοσκόπηση λίγο Αναστάσεων μήτρας στο παρασκήνιο του Let There Be Carnage. Ο Kusiek εξήγησε ότι τα ελικόπτερα ήταν στην πραγματικότητα μέρος της ταινίας Matrix. Ήμασταν σε θέση να καταγράψουμε ένα μέρος της δραστηριότητας του Matrix στην κάμερα επειδή κινηματογραφούσαν ταυτόχρονα.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την απελευθέρωση των Αναστάσεων του Δεκεμβρίου για να μάθουμε αν τα ελικόπτερα βρίσκονται στην ταινία ή αν ήταν ακριβώς εκεί για το σουτ. Αν ναι, πιθανότατα δεν είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν ο Venom ρωτά το Venom: Ας υπάρξει σφαγή για ένα μεγάλο, τρελό Crossover ταινιών. Υπάρχουν πολλά.

Τα μέσα ενημέρωσης G / O ενδέχεται να είναι επιλέξιμα για προμήθεια. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς. Το NordVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 μηνών και έκπτωση 69%. Αν ψάχνετε για αξιόπιστους πελάτες VPN με την υποδομή για να το υποστηρίξετε, το NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Εγγραφή NordVPN