Charles James Hall: τα Tic Tac UFO ανήκουν στο ETs που αντιμετώπισε με το όνομα “Tall Whites”

Περπατώντας με τα ψηλά λευκά, μια νέα ταινία του Amazon Prime καλύπτει την ιστορία του Charles James Hall, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έζησε με εξωγήινους για δύο χρόνια. Ενώ οι περισσότερες ιστορίες alien encounters τείνουν να είναι σύντομες, ο Hall ισχυρίζεται ότι σιγά-σιγά έμαθε να επικοινωνεί και να τις γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Hall στρατολογήθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών το 1964 και τοποθετήθηκε σε μια απομακρυσμένη καλύβα καιρού στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Nellis έξω από το Λας Βέγκας της Νεβάδα το ’65. Εκεί, ήταν επιφορτισμένος με την παρατήρηση των καιρικών συνθηκών στις σειρές πυροβόλων όπλων στο Indian Springs.

Λίγο μετά το γάμο της συζύγου του, Marie-Therese, αποκάλυψε ότι είχε πολλές συναντήσεις με αυτό που περιέγραψε ως “ψηλά λευκά” στο Indian Springs. Αν και δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το ETs, τον πίστευε. Παρ ‘ όλα αυτά, το θέμα παρέμεινε ιδιωτικό καθώς έθεσαν μια οικογένεια.

Μετά από δεκαοκτώ χρόνια, Marie-Therese ήταν έκπληξη για να μάθουν ο σύζυγός της είχε γράψει απομνημονεύματα για τις εμπειρίες του. Αφού τα διάβασε, τον ενθάρρυνε να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματα, τα οποία μοιράζονται μια μοναδική ανάμνηση με πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το τι ισχυρίζεται ότι έλαβε χώρα.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε δει την εκπομπή, αυτό θα περιέχει spoilers.

Ψηλά λευκά και εύρος 4 βασανίζω
Πριν κατευθυνθείτε στη Νέα του αποστολή σε μια απομακρυσμένη weather shack, οι φίλοι του Hall του είπαν για έναν θρύλο στη βάση για το “Range 4 βασανίζω.”Σύμφωνα με την ιστορία, Ο Χάρι ήταν “ένα μεγάλο λευκό ραδιενεργό άλογο που επιπλέει γύρω από τις ερήμους.”

Ο Hall πίστευε ότι Ήταν μια αστεία ιστορία που προοριζόταν να τον εκφοβίσει ως νέο άτομο και να το σηκώσει. Ωστόσο, φάνηκε ότι υπήρχε πολύ περισσότερο στην ιστορία.

Την άνοιξη του 1965, ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει ως παρατηρητής καιρού τον πήρε απρόθυμα σε μια σύντομη περιήγηση στις παράγκες του καιρού. Κατά την οδήγηση με φορτηγό, έγινε ορατά “palsied με φόβο”, κουνώντας και αρνούμενος να βγει από το φορτηγό. Μέσα στην καλύβα, ο Hall βρήκε το ημερολόγιο παραμελημένο σαν να μην ήταν κανείς εκεί για μήνες.

Κατά την επιστροφή στη βάση, ο άντρας είπε στον Hall ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ και ότι ήταν “μόνος του.”Αριστερά για να τα καταλάβει όλα για τον εαυτό του, ο Hall απομονώθηκε στις παράγκες του καιρού και άρχισε να συνειδητοποιεί ότι δεν ήταν μόνος.

Πρώτον, άρχισε να βλέπει ομάδες μυστηριωδών πλωτών φώτων στον ουρανό. Αργότερα, άρχισε να βλέπει παράξενες λευκές φιγούρες. Ολο αυτό το διάστημα, ακούγεται ότι νόμιζε ότι ήταν δυτικά Meadowlarks φαινόταν να κινούνται μαζί στην κοντινή κοιλάδα.

Μόνος στην έρημο με εξωγήινους
Ο Hall περιγράφει για πρώτη φορά μια ψηλή λευκή γυναίκα μέσα στους στρατώνες αργά ένα βράδυ. Κρατούσε ένα μυστηριώδες τετράγωνο αντικείμενο, παραμονεύοντας στο σκοτάδι των αποχωρητηρίων. Ο Hall περιέγραψε το συναίσθημα τόσο συγκλονισμένο από τη συνάντηση που μπορούσε μόνο να σκεφτεί να συνεχίσει να περπατά και να επιστρέψει στο κρεβάτι.

Από εκεί, οι συναντήσεις με ψηλές λευκές φιγούρες συνεχίστηκαν. Μια μέρα, εντόπισε ένα νεαρό κορίτσι τρέχει σε λαβύρινθους της αρτεμισία και πήγε να βοηθήσει. Καθώς πλησίαζε, οι ήχοι του Meadowlark φαινόταν να τον περιβάλλουν.

Πλησίασε και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν άνθρωπος.

“Θα μπορούσα να δω ότι ήταν μικρό κορίτσι, αλλά δεν ήταν ανθρώπινο κοριτσάκι”, δήλωσε ο Hall. “Το σοκ που ένιωσα δύσκολα μπορεί να περιγραφεί.”

Ξεπεράστε με φόβο, έτρεξε πίσω στην καλύβα του καιρού. Καθώς κατευθύνθηκε πίσω, ένας ψηλός λευκός που νόμιζε ότι πρέπει να είναι Εύρος 4 Ο Χάρι άρχισε να τρέχει προς αυτόν. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ο Χολ ήταν να επιστρέψει στην καλύβα, έκπληκτος από αυτό που έβλεπε. Μετά, μπήκε σε φάση αυταπάρνησης, δεν θέλω να πιστέψω ότι η συνάντηση ήταν πραγματική.

Οι Συναντήσεις Συνεχίζονται
Μετά την οδυνηρή εμπειρία με το Range 4 βασανίζω, ο Hall συνέχισε να βλέπει ψηλά λευκά γύρω από τις παράγκες του καιρού. Άρχισε να συνειδητοποιεί ότι τον παρακολουθούσαν περίεργα, ακούγοντας τις συνομιλίες του. Μια γυναίκα εμφανίστηκε κοιτάζοντας τον, αστραφτερό λευκό στον ήλιο. Αφού ακολουθήσετε, εύρος 4 Ο Χάρι σηκώθηκε για να τον ενημερώσει ότι ήταν και εκεί.

Μόνος στην έρημο, ο Hall δεν είχε κανέναν να επικυρώσει την εμπειρία του. Ήταν αληθινό; Ή, το μυαλό του έπαιζε κόλπα πάνω του;

“Ήταν προφανώς απόλυτα πραγματικός και ήταν απόλυτα πραγματικός. Δεν μπορούσα να το δεχτώ συναισθηματικά”, είπε.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, άρχισε σταδιακά να επικοινωνεί με τον Range 4 Harry και να μαθαίνει περισσότερα για τα όντα γύρω του. Με τον καιρό, έμαθε ότι τα ψηλά λευκά θα μπορούσαν να μιμηθούν ανθρώπινες φωνές στο τηλέφωνο. Ωστόσο, επικοινωνούσαν μεταξύ τους με υψηλούς ήχους. Σε αυτόν, ακουγόταν σαν δυτικά λιβάδια.

Προηγμένα Όντα Προσεκτικά Γύρω Από Τους Ανθρώπους
Από εκεί, οι συναντήσεις έγιναν πιο συχνές, και δεν ήταν σίγουρος μερικές φορές αν ήταν όλα μια ψευδαίσθηση.

Μια μέρα μια χαμογελαστή εξωγήινη γυναίκα εμφανίστηκε πάνω από τον ώμο του καθώς έγραψε σημειώσεις. Το δέρμα της ήταν paperwhite, και είχε λεπτά μαλλιά πλατίνας, μικρά αυτιά, λεπτά χείλη, και μικρά χαρακτηριστικά.

Κοιτάζοντας πίσω, πιστεύει ότι θα μπορούσε διαφορετικά να περάσει ως άνθρωπος. Από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα κοστούμι που της επέτρεπε να αιωρείται και ένα μικρό κράνος. Ακολουθώντας την εμπειρία, ένιωθε σαν να τρελαίνεται με κανέναν να τον βοηθήσει.

“Ήμουν ζαλισμένος, και ήμουν σε κατάσταση σοκ”, είπε. “Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι που μπορείτε να πιάσετε απροσδόκητα και να φοβάστε”, είπε.

“Πιθανότατα δεν συνειδητοποιείτε πόσο οι άνθρωποι εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο για να επικυρώσουν την εμπειρία τους.”

Σε μια άλλη συνάντηση, θυμήθηκε ότι το ETs χρησιμοποίησε ένα τετράγωνο ψηφιακό όργανο για να τον υπνωτίσει. Παρ ‘ όλα αυτά, θα μπορούσε να θυμηθεί μερικά από αυτά που συνέβησαν. Μια μέρα ένα εξωγήινο σκάφος Προσκόπων μπλοκάρει το δρόμο, αναγκάζοντάς τον να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να επιστρέψει στη βάση.

Λεπτομέρειες για τους εξωγήινους
Για πολλούς μήνες, οι συναντήσεις προχώρησαν μέχρι να ανακαλύψουν πολλά πράγματα για τα όντα. Για παράδειγμα, ισχυρίζεται ότι τα ψηλά λευκά μπορεί να ζουν 600 έως 800 χρόνια και να επικοινωνούν με ήχους που δεν μπορούμε να ακούσουμε χρησιμοποιώντας την εξαιρετική ακοή τους.

Συγκεκριμένα, ο Hall προτείνει ότι άρχισαν να επισκέπτονται για πρώτη φορά τη Γη το 5.000 π.χ.

Σε ύψος, είναι ψηλοί αλλά εύθραυστοι σε δύναμη σε σύγκριση με τους ανθρώπους. Σε αντίθεση με εμάς, δεν είναι προσαρμοσμένες στη γη και πιο ευάλωτες. Έτσι, όταν βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους, είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και πάντα καλά οπλισμένοι.

“Ακόμα κι αν είναι φίλοι σας, όταν έρχονται, υπάρχει πάντα μια ορισμένη ένταση”, είπε ο Hall.

Έντονα προστατευτικά των παιδιών τους, οι ψηλοί λευκοί δεν θα δίσταζαν να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους.

“Ποτέ δεν θέλατε να τους εκπλήξετε ή να τους τρομάξετε”, συνέχισε.

Σχετικά: αυτή η ταϊλανδική λατρεία ισχυρίζεται ότι έχει επικοινωνήσει με αλλοδαπούς για πάνω από δύο δεκαετίες

Συνεργασία με την κυβέρνηση;
Αν και ήταν προσεκτικοί, ο Hall ισχυρίζεται ότι οι ψηλοί λευκοί συνεργάζονται με τον αμερικανικό στρατό. Σε αντάλλαγμα για τη βάση στο Indian Springs, μοιράστηκαν κάποιες γνώσεις, απρόθυμοι να μοιραστούν τα πάντα για τις τεχνολογίες τους. Συγκεκριμένα, ήταν απρόθυμοι να μοιραστούν την τεχνολογία προώθησης βαθιάς διαστημικής, λέει.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Hall ισχυρίζεται ότι οι ψηλοί λευκοί έχουν προσφέρει στην κυβέρνηση πολλούς εξωπλανήτες που μοιάζουν με τη γη. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί, το ETs δεν είναι εδαφικό.

Σε αντάλλαγμα, ζήτησαν βοήθεια κτίριο βάσεις τους για να προσγειωθεί διαστημικό σκάφος τους. Δεδομένου ότι οι πλανήτες είναι σχετικά κρύοι, δεν είναι επιθυμητοί για τους ψηλούς λευκούς ως κάτι περισσότερο από μια προσωρινή τοποθεσία προσγείωσης.

“Προσφέρθηκαν να δώσουν αυτούς τους πλανήτες, κλειδαριά, απόθεμα και βαρέλι, στους Αμερικανούς στρατηγούς. Και, σε αντάλλαγμα, ήθελαν οι Αμερικανοί στρατηγοί να χτίσουν μόνο μία βάση για τους ψηλούς λευκούς, ώστε να έχουν ένα μέρος για να βάλουν με το βαθύ διαστημικό σκάφος τους για να επισκευάσουν, να ανεφοδιάσουν και να ανακαινίσουν για να ξεχωρίζουν ξανά στο βαθύ διάστημα. Οι Αμερικανοί στρατηγοί ήταν πολύ πρόθυμοι να αποικίσουν αυτούς τους πλανήτες.”

Σήμερα, ο Hall παραμένει αβέβαιος εάν οι στρατηγοί δύο ειδών κατέληξαν ποτέ σε συμφωνία.

Σχετικά: μήπως μια “Γαλαξιακή Ομοσπονδία” ζήτησε από το Trump να μην αποκαλύψει εξωγήινους;

Ψηλά λευκά και τα UFO “Tic Tac”
Στην ταινία, Ο Hall βλέπει το βίντεο UFO επικυρωμένο ως αυθεντικό από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον ίδιο, το λεγόμενο βίντεο UFO “Tic Tac” ταιριάζει με αυτό που γνωρίζει για το Tall White scout craft. Έτσι, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι τα βίντεο είναι αυθεντικά και σχετίζονται με τα όντα που γνώριζε εδώ και πολύ καιρό.

Από το 1967, ο Hall δεν έχει δει ποτέ ξανά τα ψηλά λευκά, αλλά πιθανότατα επισκέπτονται ακόμα τη γη. Παραμένει ανοιχτός στην ευκαιρία να τους συναντήσει ξανά μια μέρα. Συνολικά, η εμπειρία του είναι ενδιαφέρουσα και φαίνεται να πιστεύει αυτό που λέει πραγματικά.

Ψηλοί λευκοί και Έντουαρντ Σνόουντεν;
Ως ενδιαφέρουσα (και περίεργη) πλευρική σημείωση: το 2014, τα διαρρεύσαντα έγγραφα του Edward Snowden φαινόταν να ευθυγραμμίζονται κάπως με την ιστορία του Hall. Ωστόσο, περιελάμβανε επίσης πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο μπορεί να προήλθε από μια υποτιθέμενη έκθεση της υπηρεσίας κατασκοπείας FSB της Ρωσίας, που δημοσιεύθηκε αργότερα στο Ιράν. Λαμβάνοντας υπόψη την πηγή, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να πούμε το λιγότερο.

Από Το Forbes:

“Ο Snowden, ο οποίος έλαβε άσυλο στη Ρωσία, διέρρευσε έγγραφα ότι μια φυλή εξωγήινων “ψηλών λευκών” έφτασε στη Γη, βοήθησε τη ναζιστική Γερμανία να κατασκευάσει ένα στόλο προηγμένων υποβρυχίων στη δεκαετία του 1930 και στη συνέχεια συναντήθηκε το 1954 με τον Πρόεδρο Dwight Eisenhower “όπου ιδρύθηκε το” μυστικό καθεστώς ” που κυβερνά επί του παρόντος την Αμερική.”

Είδα ένα απόσπασμα περπατήματος με τα ψηλά λευκά παρακάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *