7 Πρωινές Συμβουλές Διαλογισμού Που Θα Βελτιώσουν Όλη Την Ημέρα Σας

Ο καθένας πρέπει να βρει έναν τρόπο να ισορροπήσει τον εαυτό του. Κάθε μέρα που περνάει παρουσιάζει νέες προκλήσεις, εμπόδια και countenances που πρέπει να προσβληθούν και δεν μπορούμε πάντα να αγκαλιάσουμε τη νέα μέρα με τον τρόπο που θα θέλαμε. Υπάρχουν απλά ημέρες όπου ξυπνάτε στη λάθος πλευρά του κρεβατιού. Δεν είναι όλοι πρωί.

Ακόμα και οι πιο ηλιόλουστοι, ενεργητικοί άνθρωποι μπορούν να βρεθούν σε μια μέρα κάτω. Υπάρχουν πρωινά όπου ξυπνάτε και ξαπλώνετε στο κρεβάτι, κοιτάζοντας το ανώτατο όριο, επειδή υπάρχει ένα λάκκο στο στομάχι σας ή μια ομίχλη στο κεφάλι σας. Δεν υπάρχει τέλος στις μεταβλητές που μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή σας, ούτε στα πράγματα που θα μεταφέρετε για το υπόλοιπο της ημέρας. Γιατί λοιπόν να μην κάνουμε κάτι γι ‘ αυτό;

Ο πρωινός Διαλογισμός θέτει το πρότυπο.

Το πράγμα για τον πρωινό διαλογισμό είναι ότι είναι εύκολο να κάνετε ένα μέρος της ρουτίνας σας. Τι άλλο είναι το πρωί σας, αλλά μια πρακτική ρουτίνα; Όλοι είναι διαφορετικοί, αλλά, ως επί το πλείστον, ακολουθούν το ίδιο κομμάτι. Ξυπνάς, βουρτσίζεις τα δόντια σου, κάνεις ντους, ντύνεσαι, τρως το πρωινό σου και είσαι έξω από την πόρτα. Το πρόγραμμα όλων έχει τη δική του μοναδική λήψη, αλλά είναι όλα μέρος της ίδιας οικογένειας.

Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να δείτε πού μπορεί να γίνει ολίσθηση σε κάτι νέο για το πρόγραμμα. Δεν θα κάνει ούτε ένα βαθούλωμα στο χρονικό σας πλαίσιο, αφού το μόνο που χρειάζεται να κατανείμετε είναι οπουδήποτε μεταξύ ενός και δέκα λεπτών την ημέρα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ξεκινάτε και κολλάτε σε αυτό αρκετό καιρό για να γίνει δεύτερη φύση. Θα κάνουμε κάποιες συμβουλές για να βοηθήσουμε το έργο που βάζετε να έχει διαρκή αντίκτυπο στο υπόλοιπο της ημέρας σας.

Αυτά θα είναι μόνο μερικές εύκολες προτάσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πρακτική σας. Είτε ξεκινάτε απλά είτε έχετε κάποια εμπειρία πρωινού διαλογισμού κάτω από τη ζώνη σας, μπορείτε πάντα να βρείτε νέους τρόπους για να συμπληρώσετε την τεχνική σας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αντηχεί μαζί σας και τα μάτια με τη ρουτίνα σας.

Η οπτικοποίηση είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται από επιτυχημένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι αθλητές, οι επιχειρηματίες και οι καλλιτέχνες είναι μεταξύ μερικών από τους τομείς που επωφελούνται από αυτό. Ως άνθρωποι, είμαστε συνεχώς κυνηγημένοι από το άγχος, την πίεση και την ευθύνη. Η παραβίαση αυτών των πραγμάτων δεν θα τους κάνει να φύγουν, οπότε αναλάβετε την πρωτοβουλία: Αντιμετωπίστε τα προβλήματα κατά μέτωπο.

Πάρτε κάποιο χρόνο κατά τη διάρκεια του πρωινού διαλογισμού σας για να οραματιστείτε τι πρόκειται να συμβεί στην ημέρα σας. Μπορεί να έχετε ένα έργο που οφείλεται στην εργασία, μια συνάντηση για να παρακολουθήσετε, προγραμματισμένα γεύματα, ημερομηνίες ή εκδηλώσεις για να κάνετε χώρο. Λαμβάνοντας το χρόνο νωρίς το πρωί για να ενεργοποιήσετε το μυαλό σας, να ταξινομήσετε την καθημερινή περίληψη και να αγκαλιάσετε την επόμενη μέρα σας θέτει στο σωστό δρόμο προς μια καλύτερη μέρα.

Ο πρωινός σας διαλογισμός πρέπει να είναι κάτι που σας αρέσει. Κάθε πτυχή του πρέπει να είναι άνετη, φιλόξενος, και προσωπικά για εσάς, ώστε να γίνει κάτι που προσβλέπουμε. Μπορεί να θέλετε να αναιρέσει ένα συγκεκριμένο χώρο στο σπίτι σας, ή θα μπορούσατε απλά να το κάνετε για την άνεση του κρεβατιού σας. Στο τέλος, δεν έχει σημασία το πού διαλογίζεστε, αρκεί αυτός ο χώρος να είναι δικός σας.

Η διακόσμηση είναι η πρώτη θέση που πρέπει να πάτε. Βρείτε ένα ωραίο μαξιλάρι για να καθίσετε, μια ζεστή κουβέρτα για να τυλίξετε γύρω από τους ώμους σας, και ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι ή καφέ για να απολαύσετε. Δημιουργήστε φωτισμό διάθεσης, κεριά, θυμίαμα, μουσική ή οποιαδήποτε άλλη Ατμοσφαιρική αλλαγή για να συμπληρώσετε τη ρουτίνα σας. Αυτά τα πέντε λεπτά της ημέρας σας θα πρέπει να είναι σαν ένα κουκούλι, προετοιμάζοντάς σας για τις ώρες μπροστά σας. Θα πρέπει να προσπαθείτε να κάνετε τον εαυτό σας χαμόγελο μέχρι το τέλος του.

Τα πράγματα μπορούν να κινηθούν αρκετά γρήγορα κατά καιρούς, και Αυτό καθιστά δύσκολο να εκτιμήσουμε τα μικρά πράγματα. Ενώ εστιάζετε στον πρωινό διαλογισμό σας, αφιερώστε χρόνο για να εκτιμήσετε το σώμα σας. Δηλαδή, αισθανθείτε ότι είστε ζωντανοί. Εστίαση στον καρδιακό παλμό σας, τις αισθήσεις που μπορείτε να αισθανθείτε σε όλο το σώμα σας, τα πρωινά πουλιά που τσιρίζουν και τον αέρα που αναπνέετε.

Ο διαλογισμός είναι για τη φροντίδα για τον εαυτό σας, και πρέπει να εκτιμήσετε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να το κάνετε σωστά. Φροντίδα για τον τρόπο που αισθάνεστε, συναισθηματικά και σωματικά, τσιμέντα μια προσεκτική στάση που μπορεί να σας μεταφέρει μέσα από την ημέρα. Λαμβάνοντας τη στιγμή να βυθιστείτε στη δική σας ύπαρξη βοηθά να μετακινήσετε αυτόν τον τρόπο σκέψης μαζί.

Οι παραδοσιακές διαλογιστικές στάσεις συνήθως απαιτούν ακινησία για να είναι πλήρως αποτελεσματικές. Ωστόσο, η γιόγκα θεωρείται συχνά ως μια βιώσιμη διαλογιστική μέθοδος. Τώρα, δεν χρειάζεται να πάτε και να μάθετε πλήρως πώς να κάνετε γιόγκα για να ακολουθήσετε την άσκηση διαλογισμού. Στην πραγματικότητα, η γιόγκα από μόνη της ως μορφή δεν είναι καθόλου απαραίτητη για αυτή την άκρη.

Όταν ξεκινάτε τον πρωινό διαλογισμό σας, αφιερώστε χρόνο για να τεντώσετε το σώμα σας. Εστίαση στα χέρια, τα πόδια, τα χέρια, τους ώμους, την πλάτη, οπουδήποτε χρειάζεστε. Αυτό σας βοηθά να ξυπνήσετε το σώμα σας για την επόμενη μέρα, τζόκινγκ τη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το τέντωμα των γεμάτων, φρεσκοκομμένα μυών το πρωί.

Εξίσου σημαντικό με την οργάνωση του μυαλού σας ενώ η δροσιά είναι ακόμα φρέσκια προετοιμάζεται συναισθηματικά. Αν μη τι άλλο, εξασφαλίζοντας ότι πλησιάζετε την ημέρα με μια θετική νοοτροπία είναι το πιο σημαντικό μέρος του διαλογισμού. Η στάση σας ενημερώνει τον ζωτικό πυρήνα για το πώς θα προχωρήσει η μέρα σας, επηρεάζοντας τη θεραπεία σας για τον εαυτό σας, τους ανθρώπους γύρω σας και την απόδοσή σας ως άτομο.

Σκεφτείτε τα πράγματα που αγαπάτε. Αν έχετε κατοικίδια ζώα, σκεφτείτε τους και όλη τη χαρά που σας δίνουν. Θυμηθείτε τις αναμνήσεις της οικογένειάς σας, των φίλων και των αγαπημένων σας και πώς έχουν ωφελήσει εσάς και αυτούς. Η κατοικία σε οποιεσδήποτε θετικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών επιτυχιών και επιτευγμάτων, είναι καλή. Ωστόσο, ενσταλάζοντας συναισθήματα αγάπης, συναισθηματική προσκόλληση, και η φροντίδα είναι αναμφισβήτητα μεταξύ των πιο ισχυρών συναισθημάτων με τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Η στάση σας είναι κυριολεκτικά πώς επιλέγετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στον κόσμο. Υπαγορεύει πώς κρατάτε το σώμα σας, ενημερώνοντας τους γύρω σας για το είδος του ατόμου που είστε – σίγουροι, ντροπαλοί, αποσπασμένοι και ούτω καθεξής. Η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο καθορίζει την αποτελεσματικότητα του πρωινού διαλογισμού σας.

Δεν έχει σημασία τι, κρατήστε την πλάτη σας ευθεία και τους ώμους πίσω. Όχι μόνο αυτό σας βοηθά να εστιάσετε στον διαλογισμό, εξασφαλίζει ότι το μυαλό σας παραμένει ενεργό και ενθαρρύνει το σώμα σας να υποστηρίξει την παρουσία σας. Η παραμέληση της σωστής στάσης ενώ ο διαλογισμός έχει την τάση να σας χαλαρώνει πίσω στον ύπνο, και αυτό είναι ένα μη εκκινητή. Ξεκινώντας κάθε επιχείρηση με αυτοπεποίθηση, βαρύτητα, και η αυτοπεποίθηση οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα, έτσι η σωστή στάση βοηθά να διασφαλιστεί ότι για την επόμενη μέρα.

Η επίτευξη μιας διαλογιστικής κατάστασης είναι μια ευαίσθητη ισορροπία. Πρέπει να διατηρήσετε την εστίαση χωρίς να εστιάσετε πολύ σκληρά, να σκεφτείτε χωρίς να σκεφτείτε πάρα πολύ, και είναι κάτι που ασκείτε για να πάρετε μια πλήρη κατανόηση. Τι με αυτό είναι ευαίσθητο, είναι εύκολο να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί. Όσο περισσότερο το μυαλό σας περιπλανιέται, τόσο περισσότερο υποφέρει η εστίασή σας και τόσο περισσότερο ο διαλογισμός σας χάνει την αποτελεσματικότητά του.

Η επαναφορά ενός περιπλανώμενου μυαλού είναι σημαντική για τη διατήρηση μιας υγιούς ευεργετικής πρακτικής. Ενώ διαλογίζεστε, κρατήστε κάτι εύκολα ανιχνεύσιμο για να διατηρήσετε την προσοχή σας. Το πιο αποτελεσματικό είναι η καταμέτρηση. Μετρώντας τις αναπνοές σας καθώς εισέρχονται και εξέρχονται, αργά και σταθερά, βοηθά στη διατήρηση της παρουσίας σας.

Βρείτε Τι Λειτουργεί Καλύτερα Για Εσάς
Μερικοί άνθρωποι αγαπούν τη μουσική ενώ διαλογίζονται. Άλλοι βρίσκουν κάθε ξένο ήχο που αποσπά την προσοχή και προτιμούν την πλήρη σιωπή. Οι προτιμήσεις για το πώς πηγαίνετε για τον πρωινό διαλογισμό σας ποικίλλουν από άτομο σε άτομο και είναι όλες έγκυρες. Δεν υπάρχουν κανόνες ή κανονισμοί, μόνο προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον πρωινό διαλογισμό σας είναι να το περάσετε με κάποιον. Εάν ζείτε με την οικογένεια, ένα αγαπημένο πρόσωπο, ή οποιαδήποτε πρόθυμοι φίλοι, μπορεί να θέλετε να εργαστείτε μαζί τους, ενώ διαλογισμό. Απλά βεβαιωθείτε ότι είναι πρόθυμοι και δεν είναι πολύ ενοχλημένοι, κανείς δεν αρέσει να ξυπνάει νωρίς.

Το θέμα είναι: ο καθένας έχει διαφορετικό σχήμα. Κάντε τον πρωινό σας διαλογισμό προσανατολισμένο στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας πρωτίστως. Όσο περισσότερο το απολαμβάνετε, τόσο πιο πιθανό θα είναι να γίνει μέρος του τρόπου ζωής σας.

Δημοσίευση Σελιδοποίησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *