Ακριβώς όπως νομίζατε ότι το Magic Leap ήταν νεκρό, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συγκεντρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο σε αποτίμηση ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Εργάζεται επίσης σε μια δεύτερη έκδοση για το επόμενο έτος.

Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με το Power Lunch του CNBC, ο Peggy Johnson, διευθύνων σύμβουλος του Magic Leap, αποκάλυψε τα νέα. Ο Johnson είπε ότι η νέα συσκευή θα ονομάζεται Magic Leap 2 (μια συσκευή όλη την ημέρα) και ότι θα έρθει με ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών. Φαίνεται ελαφρύτερο και μικρότερο από το αρχικό ακουστικό σε παραστάσεις και βίντεο. Η τμηματική εξασθένιση θα είναι δυνατή στο ακουστικό για να μειώσει το φόντο στην πραγματική ζωή για να βοηθήσει στο περιεχόμενο επαυξημένης πραγματικότητας. Το νέο ακουστικό θα έχει διπλασιασμένο οπτικό πεδίο, καλύτερη ποιότητα χρώματος, ποιότητα εικόνας και ευανάγνωστο κείμενο από τον προκάτοχό του. Η συνέντευξη με το CNBC περιλαμβάνει μια απόδοση της συσκευής, δύο μεγεθυμένες φωτογραφίες από το LinkedIn του Johnson και μια δήλωση Τύπου Magic Leap.

Ο Johnson δεν αποκάλυψε την τιμή του ακουστικού, αλλά ήταν προφανές από τη συνέντευξη ότι αυτό θα είναι ένα προϊόν που επικεντρώνεται στην επιχείρηση. Ο Johnson δήλωσε ότι οι χειρουργοί, ο αμυντικός τομέας και η κατασκευή είναι τα κύρια δημογραφικά στοιχεία στόχου. Η Johnson έγραψε επίσης ένα blog σήμερα για να γιορτάσει την επέτειο ενός έτους με το Magic Leap. Σε αυτό, τονίζει ότι η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην αγορά των επιχειρήσεων.

Ο Johnson δήλωσε ότι αυτή η επένδυση είναι ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση της αποστολής του Magic Leap για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Ο Johnson έκανε τη δήλωση σχετικά με το νέο γύρο χρηματοδότησης της εταιρείας. Από την ένταξή μου στο Magic Leap 2020, η κύρια εστίασή μου ήταν να επιταχύνω τη στροφή της εταιρείας στις επιχειρηματικές αγορές, να ενισχύσω το τεχνολογικό μας ίδρυμα, να οικοδομήσω μια ισχυρή επιχείρηση σε όλους τους τομείς, από την υγειονομική περίθαλψη και την κατασκευή έως την άμυνα στον δημόσιο τομέα.

Αυτή είναι μια κοινή τάση. Τα πιο δημοφιλή ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Microsofts HoloLens 2 ή το κατάλληλα ονομασμένο Google Glass Enterprise Edition 2, στοχεύουν όλα στην επιχείρηση. Αυτό είναι επίσης ένα αντίστροφο των μαγικών άλματα shambolic περιουσίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η εταιρεία βρισκόταν σε δεινή θέση πριν από την ένταξη του Johnson. Στη συνέχεια, η εταιρεία απέλυσε 1.000 άτομα στο πλαίσιο μιας μαζικής αναδιάρθρωσης, προτού αυξήσει με θαυμασμό 350 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο.

Τα μέσα ενημέρωσης G / O ενδέχεται να είναι επιλέξιμα για προμήθεια. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς. Το NordVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 μηνών και έκπτωση 69%. Αν ψάχνετε για αξιόπιστους πελάτες VPN με την υποδομή για να το υποστηρίξετε, το NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Εγγραφή NordVPN

Σύμφωνα με αναφορές, το Magic Leap 2 θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του επόμενου έτους. Ωστόσο, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης.