Οι τουρίστες του SpaceX απέδειξαν ότι ο χώρος μπορεί να είναι μαγικός. Πραγματοποίησαν ένα τέχνασμα εμπνευσμένο από τον Χάρι Πότερ ενώ ήταν σε τροχιά.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε ο Proctor στο Twitter, ο πιλότος Inspiration4 Sian Proctor δημιούργησε την ψευδαίσθηση με τον Hayley Arceneaux ως βοηθό της. Παίρνουν ένα St. Judes Childrens Hospital toy dog και το κάνουν να επιπλέει με το ραβδί Proctors.

Ο Proctor δήλωσε στο βίντεο: “φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι απλά λέτε wingardium leviosa.”Ο Arceneaux απελευθέρωσε την κούκλα και επιπλέει με μηδενική βαρύτητα ακριβώς μπροστά στα μάτια τους.

Μπορείτε να το δείτε μόνοι σας κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

@ArceneauxHayley και εγώ κάνουμε κάποια μαγεία ενώ περιστρέφουμε με τον τέλειο βοηθό. Απλά swish, flick! # HarryPotter @inspiration4x pic.twitter.com/vlG3lVycuz Dr. Sian Leo Proctor (@DrSianProctor) 10 Οκτωβρίου 2021

Μαγική Πτήση

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς λειτούργησε αυτό το τέχνασμα. Είναι τελικά σε τροχιά. Μπορούμε να δούμε ένα μέλος του πληρώματος να επιπλέει πίσω τους και την επίδραση μηδενικής βαρύτητας στα μαλλιά του Arceneaux.

Ήταν ακόμα μια διασκεδαστική και αξέχαστη στιγμή που καταγράφηκε σε μια πτήση γεμάτη με διασκεδαστικές και υγιεινές στιγμές. Είναι γλυκό ότι τα σκυλιά θεραπείας St. Judes συμπεριλήφθηκαν επίσης σε αυτό.

Continue reading Inspiration4: η SpaceX tourist λέει ότι ήταν άρρωστη για τις δύο πρώτες ημέρες της αποστολής

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Σας ενδιαφέρει η υιοθέτηση καθαρής ενέργειας; Μάθετε πόσα χρήματα και πλανήτη θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε μεταβαίνοντας στην ηλιακή ενέργεια στο UnderstandSolar.com. UnderstandSolar.com μπορεί να σας δείξει πόσα χρήματα και πλανήτη θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε μεταβαίνοντας στην ηλιακή ενέργεια. Futurism.com μπορεί να κερδίσετε μια μικρή προμήθεια εάν εγγραφείτε μέσω αυτού του συνδέσμου.