Το Marvel Cinematic Universe έχει προσθέσει έναν άλλο ηθοποιό στο συνεχώς διευρυνόμενο ρόστερ των αστεριών.
Οι Κηδεμόνες του Γαλαξία Vol. tweeted την επιβεβαίωση, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το The Hollywood Reporter. Ο Will Poulter θα ενταχθεί στο cast της ταινίας ως ο κλασικός χαρακτήρας Marvel Adam Warlock, σύμφωνα με τον James Gunn, 3 σκηνοθέτης.

Ο Poulter εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μεγάλους ρόλους του Χόλιγουντ ως ξαδέλφη ξαδέλφη Eustace, στο The Chronicles Of Narnia: Voyage Of the Dawn Treader. Έχει επίσης εμφανιστεί στο The Revenant και Midsommar και είναι πλέον μέρος του franchise Maze Runner. Μπορεί επίσης να είναι εξοικειωμένος από το “εσείς πληρώνεστε;”meme. Το meme εμπνεύστηκε από μια σκηνή από την κωμωδία Jason Sudeikis, Είμαστε οι Millers.

Ο Adam Warlock του Marvel Comics είναι ένας “τέλειος άνθρωπος” που δημιουργήθηκε από επιστήμονες. Έχει μια μακροχρόνια σχέση με την πέτρα ψυχής, την πιο μυστηριώδη και πρώτη από τις έξι πέτρες Infinity. Αυτό ήταν το γαλαξιακό αντικείμενο που περιστράφηκε γύρω από τις πρώτες φάσεις της MCU. Ο Stan Lee και ο Jack Kirby δημιούργησαν το Warlock στη δεκαετία του 1960. ήταν μια κεντρική φιγούρα στις ιστορίες που χαρακτήριζαν τη δύναμη του Θάνου και ενέπνευσαν τη μακρά ιστορία της MCU για την αναζήτηση του Θάνου να “σπάσει το μισό της ζωής από την ύπαρξη” και να αποκτήσει όλες τις πέτρες. Η πέτρα ψυχής, όπως είναι γνωστή στην MCU, βρίσκεται στον σκοτεινό πλανήτη του Vormir. Για να το αποκτήσετε, πρέπει να θυσιάσετε έναν αγαπημένο σας.

Όπως υπαινίχθηκε στο Guardians Vol. 2 σκηνή μετά τις πιστώσεις, ο Αδάμ θα είναι ένας από τους γενετικά τροποποιημένους χρυσούς ανθρώπους του κυρίαρχου. 2: Ο Αδάμ της MCU θα γίνει ένας από τους γενετικά τροποποιημένους, χρυσούς ανθρώπους του κυρίαρχου. Αυτή είναι μια δημιουργία της υψηλής ιέρειας Ayesha (Elizabeth Debicki), του οποίου ο στόχος είναι να νικήσει τους Κηδεμόνες του γαλαξία. Ο Gunn μοιράστηκε προηγουμένως ότι ο Adam Warlock ήταν ένας από τους αγαπημένους του χαρακτήρες. Ωστόσο, ο Gunn αποφάσισε να τον κόψει από τη δεύτερη δόση επειδή ήταν πολύ μακρύς. Ο overlord του Marvel Studios, Kevin Feige, δήλωσε ότι ο Warlock θα είναι ένας “σημαντικός” χαρακτήρας στο μελλοντικό Marvel “cosmic universe.

Η 3η ταινία Guardians θα είναι η πρώτη που θα γίνει μετά το Blip, το πενταετές διάστημα μεταξύ του επιτυχημένου Snap του Thanos στο Avengers: το τέλος του Infinity War και το The return all έσπασαν τη ζωή κατά τη διάρκεια της χαμένης μάχης του Thanos με τους εκδηκητές. Θα είναι επίσης στην πολυδιάστατη εποχή (τέταρτη φάση), της τρέχουσας φάσης της MCU.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Poulter εισέρχεται στο σύμπαν Marvel σε πολύ έντονο χρόνο.