Αν και ο χρόνος του ως Daredevil showrunner της Netflix τελείωσε μετά την πρώτη του σεζόν, ο Steven S.DeKnight, συγγραφέας-σκηνοθέτης του Pacific Rim: Uprising, έχει διατηρήσει τη σχέση του με το ευρύτερο σύμπαν Marvel. Μετακόμισε στα κόμικς, όπου έχει γράψει ιστορίες σε βιβλία όπως King-Size Conan και Wolverine, Μαύρος, λευκό, και αίμα. Ήταν συγκλονισμένος να μάθει για τον αρχισυντάκτη Marvel C. B. Ο Cebulski παίρνει θέση λόγω του παλιού ψευδώνυμου του.
Διαφήμιση

Η DeK night ανακοινώθηκε πρόσφατα ως συγγραφέας για μια νέα κωμική σειρά Wastelanders: Wolverine με τον καλλιτέχνη Ibrahim Moustafa. Τα πράγματα μεταξύ αυτών και των comics Marvel φαινόταν να είναι ειρηνικός. Αυτό άλλαξε όταν ο DeK night δημοσίευσε στο Twitter την απογοήτευσή του για να μάθει ότι ο σημερινός αρχισυντάκτης του Marvel CB Cebulski (ο οποίος είναι λευκός) χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Akira Yoshidaa φανταστική Ιαπωνική γυναίκα για να γράψει Comics Marvel και επίσης εργάστηκε ως βοηθός συντάκτης στο Marvel. Αυτή ήταν μια πρακτική που απαγορεύτηκε τότε. Ο DeKnight είπε εν μέρει, ” δεν είχα ιδέα.”Αυτό αλλάζει την εξίσωση. Ήταν μια τεράστια επιτυχία. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί συντάκτες. Δεν είναι σωστό να επιτρέπεται σε κάποιον που έχει αναρριχηθεί στην κορυφή με κλοπή πολιτιστικής ταυτότητας να συνεχίσει σε αυτή τη θέση.

Ο DeKnight εξέφρασε την αηδία του για τις προηγούμενες ενέργειες του Cebulskis και δήλωσε επίσης ότι δεν θα συνεργαστεί με το Marvel για ηθικούς λόγους. Δεν είναι σαφές πώς η απόφασή του θα επηρεάσει τη σειρά με την οποία συνδέθηκε. το io9 προσπάθησε να φτάσει στους εκπροσώπους του Marvel και του DeKnights, αλλά δεν απάντησαν μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης.

Τα μέσα ενημέρωσης G / O ενδέχεται να είναι επιλέξιμα για προμήθεια. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς. Το NordVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 μηνών και έκπτωση 69%. Αν ψάχνετε για αξιόπιστους πελάτες VPN με την υποδομή για να το υποστηρίξετε, το NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Εγγραφή NordVPN

Ολόκληρο το περιστατικό, που περιελάμβανε τον Cebulskis να υιοθετεί μια φυλετική ταυτότητα διαφορετική από τη δική του και την επακόλουθη προώθησή του στο Marvel, έχει αφήσει ένα τρομερό σημάδι στο παρελθόν της εταιρείας. Μιλάει τόμους για τον περιστασιακό ρατσισμό οι μεγάλοι εκδότες κόμικς φοβούνται να παραδεχτούν ότι δεν έχουν περιθώρια. Η είδηση ότι ο Cebulskis γράφει με το όνομα Akira Yoshida έσπασε το 2017 εξακολουθεί να είναι ένα καυτό θέμα. Ο DeKnight είπε ότι μόλις το άκουσε πρόσφατα και ισχυρίστηκε ότι το ζήτημα αφορά περισσότερο το τι πήγε στη δημιουργία του persona.

Ο Cebulski, πριν παραδεχτεί ότι ο Yosid Ha δεν ήταν πραγματικός, έδωσε συνεντεύξεις με χαρακτήρα, στις οποίες ο Yoshida μίλησε για την εκμάθηση αγγλικών μέσω αμερικανικών κόμικς και την ανάπτυξη στην Ιαπωνία. Η BleedingCool ανέφερε ότι τα στελέχη της Marvel συμμετείχαν επίσης στην ιστορία και υποστήριξαν ότι το άτομο ήταν πραγματικό. Ο DeKnight δήλωσε ότι δεν ήταν ψεύτικο όνομα. Ο DeKnight δημιούργησε μια περίτεχνη εναλλακτική ταυτότητα και έδωσε συνεντεύξεις ως το άλλο πρόσωπο (im υποθέτοντας μέσω τηλεφώνου).

Διαφήμιση

Ο DeKnight θα μπορούσε να συμπάσχει πλήρως με την αγάπη του Cebulskis για τον ιαπωνικό πολιτισμό. Αλλά επεσήμανε επίσης ότι η ιστορία του Cebulskis ως ιαπωνικού προσώπου είναι κάτι με το οποίο διαφωνεί. Μπορώ να δω ότι ο Cebulski έχει μια πραγματική αγάπη για την Ιαπωνία και τον πολιτισμό της. Πριν μπω στην επιχείρηση, δίδαξα το ESL σε ιαπωνικό σχολείο στο Λος Άντζελες για επτά χρόνια. Έγραψε ότι αισθάνθηκε το ίδιο για τον πολιτισμό και τους ανθρώπους. Αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους δεν θα τους σεβόμουν προσποιούμενος κάτι που δεν είμαι.

Διαφήμιση

Οι εκδότες κόμικς έχουν πολλές επιλογές για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος. Ένας τρόπος για να αυξηθεί η ποικιλομορφία στην συντακτική ηγεσία είναι να προσλάβει περισσότερους ανθρώπους χρώματος για να δημιουργήσει βιβλία. Αυτά τα βήματα μπορούν να θεωρηθούν ως μισά μέτρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο Cebulski διορίστηκε ως η κορυφαία συντακτική φωνή με την ικανότητα να φέρει νέους δημιουργούς στην πτυχή του Marvel παρά τα γεγονότα αυτά.

Αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν θέλω να καταστρέψω τη ζωή κανενός. Ο Λόρδος ξέρει πώς αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να συνεχίσω τη δουλειά μου με τον υπέροχο συντάκτη του Marvel. Το DeKnight ήταν ένα από τα πράγματα που έμαθα από την ανάγνωση των comics Marvel όταν ήμουν παιδί. Είναι ότι μερικές φορές πρέπει να υπερασπιστείτε το σωστό. Δεν έχει σημασία πόσο επώδυνο είναι.