Σύμφωνα με τον Michael Wolff, ο δικηγόρος του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης του Προέδρου Donald Trump, Rudy Giuliani, ήταν πάντα “buzzed” σύμφωνα με το νέο του βιβλίο. Chip Somodevilla / Getty Images
Ο Rudy Giuliani και ο Steve Bannon συζήτησαν τη διαμάχη της Δευτέρας γύρω από τον Χριστόφορο Κολόμβο.

Ο Giuliani είπε ότι ο Ιταλός εξερευνητής δεν έκανε τίποτα άλλο από αυτό που αναμενόταν από αυτόν.

Πολλοί ιστορικοί συμφωνούν ότι ο Κολόμβος διέπραξε πολλά εγκλήματα και επέτρεψε στους άντρες του.

Ο Rudy Giuliani φάνηκε να αγνοεί τα πολλά εγκλήματα που κατηγορήθηκε ο Χριστόφορος Κολόμβος κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στην εκπομπή της Δευτέρας του Steve Bannon, “Η Φωνή της πραγματικής Αμερικής”.

Η συζήτηση μεταξύ των συνεργατών του Trump συνέβη κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας του Κολόμβου 2021, οι οποίες είναι εθνικές αργίες που τιμούν την άφιξη του Αμερικανού εξερευνητή από την Ιταλία το 1492.

Οι τελευταίες δεκαετίες έχουν δει μια αύξηση στην κριτική του nameake των διακοπών. Οι αυτόχθονες Αμερικανοί και άλλες ομάδες διαμαρτύρονται για τους εορτασμούς ενός άνδρα που οι περισσότεροι ιστορικοί πιστεύουν ότι επέτρεψαν στους άντρες του φρικαλεότητες όπως ο βιασμός και η δολοφονία.

Ο Giuliani, ωστόσο, φάνηκε να αγνοεί τους πολλούς ισχυρισμούς εναντίον του Κολόμβου όταν του ζητήθηκε τη Δευτέρα από τον Bannon.

“Έκανε κάποιες ανήθικες πράξεις; Ο Τζουλιάνι δήλωσε. “Άφησε το πλήρωμά του να το κάνει;”Φαίνεται ότι το έκανε. Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα. Ήταν εκατοντάδες χρόνια πριν.”

“Έκανε κάτι που άλλοι άνδρες ή γυναίκες της ηλικίας του δεν θα είχαν κάνει;”Είπε, “όχι”, συνέχισε. “Και όλοι οι ήρωές μας το έκαναν αυτό;”ρώτησε. John F. Kennedy, δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια, αλλά τώρα γνωρίζουμε πολλά γι ‘ αυτόν.

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης συνέκρινε τα υποτιθέμενα εγκλήματα του Κολόμβου με τον πρώην Πρόεδρο Franklin D.Roosevelt να αρνείται να δεχτεί ένα πλοίο Εβραίων προσφύγων που φεύγουν από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β ‘ Παγκοσμίου Πολέμου.

Είπε, ” Μπορώ να βρω κάποιον από τους ήρωές τους στα αριστερά ή στα δεξιά.”

Πολλές πόλεις και κράτη των ΗΠΑ αντικατέστησαν πρόσφατα την ημέρα του Κολόμβου από την ημέρα των αυτόχθονων λαών για να αναγνωρίσουν τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εναντίον των ιθαγενών Αμερικανών σε όλο το παρελθόν της Αμερικής.

Συνεχίστε την ιστορία

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε την πρώτη διακήρυξη από τον πρόεδρο της Ημέρας των αυτόχθονων λαών. Οι διακοπές θα παρατηρηθούν στις 11 Οκτωβρίου, προς τιμήν των πρώτων κατοίκων της Αμερικής.

Ο Μπάιντεν ενθάρρυνε την Αμερική να μην ξεχάσει τα “επαίσχυντα επεισόδια” του παρελθόντος της σε δήλωση του Λευκού Οίκου αναγνωρίζοντας ότι οι διακοπές θα γιορτάσουν την ίδια ημερομηνία με την ημέρα του Κολόμβου.

Το Business Insider έχει το αρχικό άρθρο.