Ο οικοδεσπότης της Fox News, Tucker Carlson, δεν πιστεύει τις απαντήσεις του Trump σχετικά με τα UFO

Ο Tucker Carlson του αμφιλεγόμενου Fox News εμφανίστηκε στο πρόγραμμα αρχαίων αλλοδαπών του History Channel στις 22 Νοεμβρίου για να συζητήσει τα UFO και την προηγούμενη συνέντευξη του Ιουλίου με τον Πρόεδρο Trump για το θέμα. Ο Carlson λέει ότι δεν ξέρει τι να πιστέψει για τον ίδιο τον UFO, αλλά λέει επίσης: “ξέρει [bs] όταν το βλέπει.”

Σύμφωνα με τον Inquisitr:

“Τη στιγμή της συνέντευξης του Carlson, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ είχε ενημερώσει πρόσφατα το Trump για μια σειρά από παρατηρήσεις από πιλότους του Ναυτικού αντικειμένων στον ουρανό που δεν μπορούσαν να εντοπίσουν. Τα αντικείμενα φαίνεται να κινούνται με “υπερηχητικές ταχύτητες”, σύμφωνα με την έκθεση Fox News σχετικά με τη συνέντευξη του Carlson με το Trump.”

Η ” μεγαλύτερη ιστορία στις ειδήσεις;’
Σε συνομιλίες με τον Βρετανό δημοσιογράφο και πρώην ερευνητή UFO του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, Nick Pope, ο Carlson φάνηκε να αμφισβητεί εάν ο Trump του έλεγε όλη την αλήθεια για τα UFO. Ο Carlson προτείνει επίσης ότι το Πεντάγωνο, ειδικότερα, μπορεί να παρακρατεί αποδεικτικά στοιχεία. Ο Πάπας συναντήθηκε με τον Carlson στις 29 Αυγούστου 2019, σύμφωνα με την παράσταση.

“Πιστεύω απλώς ότι είναι σαφές ότι υπήρξε εξαπάτηση γύρω από αυτή την ερώτηση από την αμερικανική κυβέρνηση, το Πεντάγωνο συγκεκριμένα”, δήλωσε ο Carlson. “Και νομίζω ότι είναι σημαντικό να μάθετε περισσότερα.”

“Εάν υπάρχουν πραγματικές ενδείξεις ότι αυτός ο πλανήτης επισκέπτεται από άλλους πλανήτες ή ηλιακά συστήματα ή ακόμα και αν υπάρχουν αεροσκάφη των οποίων η συμπεριφορά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, γιατί δεν είναι αυτή η μεγαλύτερη ιστορία στις ειδήσεις;”

Ο Carlson ρώτησε άμεσα το Trump για τα UFO και πήρε μια άμεση απάντηση, η οποία είναι μια από τις πρώτες φορές στην ιστορία που οποιοσδήποτε δημοσιογράφος έχει προσεγγίσει τόσο άμεσα το θέμα με έναν πρόεδρο των ΗΠΑ. (δείτε τη συνέντευξη παρακάτω)

Όταν ο Carlson ρώτησε τον Trump αν πίστευε ότι η κυβέρνηση διέθετε συντρίμμια UFO, ο Trump απάντησε: “δεν υποθέτω ότι είναι σωστό.”Ο Trump σημείωσε ότι δεν θεωρούσε τον εαυτό του “πιστό”, αλλά άφησε το ενδεχόμενο ανοιχτό, λέγοντας: “ξέρετε, υποθέτω ότι όλα είναι δυνατά.”

Ο Carlson δεν αγοράζει τις απαντήσεις του Trump
Όταν ο Πάπας ρώτησε τον Carlson τι σκέφτηκε για τις απαντήσεις του Trump σχετικά με τα UFO στο The Ancient Aliens show, ο Carlson ανέφερε ότι δεν πίστευε εξ ολοκλήρου τι είπε ο Trump.

“Νόμιζα ότι η απάντησή του ήταν περίεργη, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Νόμιζα ότι ήταν περίεργο.”

“Με ποιο τρόπο;”ρώτησε Ο Πάπας.

“Είπε, Ξέρετε ότι δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για αυτό το θέμα. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα και δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα εκεί. Δεν τον πίστευα όταν το είπε αυτό, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου”, είπε ο Carlson. Ο Πάπας αντέδρασε με μια έκπληξη έκφραση σαν να αιφνιδιάστηκε.

“Ήταν αστείο γιατί [Trump] κούνησε το κεφάλι του και στη συνέχεια είπε,” Όχι”, Σημείωσε Ο Πάπας.

“Αυτό είναι ακριβώς σωστό”, συμφώνησε ο Carlson.

“Ο πρόεδρος, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι στην εξουσία, είναι άβολα παραδεχόμενος ότι έχει ερωτήσεις”, δήλωσε ο Carlson. “Θέλω να πω, είναι πολύ πιο εύκολο να πούμε,” Nah! Δεν υπάρχει τίποτα εκεί, είναι ένα μπαλόνι καιρού”, επειδή υπάρχει αυτό το στίγμα που συνδέεται με την υποβολή ερωτήσεων.”

Η “εντύπωση” του Carlson στο BS
Ο Carlson είπε τότε ότι δεν είναι σίγουρος τι πιστεύει για τον ίδιο τον UFO, αλλά “ξέρει [bs] όταν το βλέπει.”

“Πιστεύετε ότι ξέρει περισσότερα από ό, τι αφήνει;”ρώτησε Ο Πάπας. “Ή νομίζετε, όπως λένε κάποιοι, ότι ακόμη και ο πρόεδρος δεν ξέρει;”

“Η εντύπωση μου ήταν ότι ο Πρόεδρος γνωρίζει περισσότερα από όσα είπε.”

“Πιστεύετε ότι το κοινό θέλει να μάθει;”ρώτησε Ο Πάπας.

“Ας είμαστε ειλικρινείς: οι άνθρωποι που κρατούν αυτές τις πληροφορίες μυστικές στο Πεντάγωνο πιστεύουν ότι οι πληροφορίες είναι τόσο τρομακτικές για το κοινό ότι θα ήταν αντίθετο με το εθνικό συμφέρον να το αποκαλύψουν. Εννοώ προφανώς, ” είπε ο Carlson.

Το πρόβλημα με τα ψέματα
Σε ένα άλλο μέρος της παράστασης, ο Carlson εξήγησε ότι πιστεύει ότι η διατήρηση της αλήθειας από την κοινωνία έχει μεγάλα προβλήματα για οποιαδήποτε κυβέρνηση.

“Παίρνετε κοινωνική κατάρρευση μετά από λίγο, όταν οι υπεύθυνοι βρίσκονται επειδή καθιστά αδύνατο για τους ανθρώπους να δεχτούν τίποτα, οποιαδήποτε εξήγηση στην ονομαστική τους αξία και διαβρώνει τους δεσμούς που συνδέουν την κυβέρνηση με τους πολίτες της, έτσι νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό ότι θα μάθουμε περισσότερα”, δήλωσε ο Carlson.

Εικαζόμενες πληροφορίες εμπιστευτικών πληροφοριών
Η προσωπικότητα του Fox επανέλαβε επίσης τον προηγούμενο ισχυρισμό του ότι μια αξιόπιστη πηγή του έδωσε μια συμβουλή για πιθανά “συντρίμμια” UFO που κατέχει η κυβέρνηση.

“Έχω ακούσει αυτό από κάποιον που νομίζω ότι είναι γνώστης του θέματος ότι υπάρχουν φυσικά στοιχεία ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρατά, um, ότι, ξέρετε, θα μας πει πολλά περισσότερα – για το τι είναι αυτά τα αντικείμενα”, δήλωσε ο Carlson στον Πάπα για το πρόγραμμα.

Στη συνέντευξη του Ιουλίου, ο Carlson έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες:

“Μιλήσαμε με μια αμερικανική κυβέρνηση αξιόπιστη, μη τρελή κυβερνητική αξιωματούχος που είπε κατηγορηματικά επίπεδη, Η αμερικανική κυβέρνηση έχει συντρίμμια από ένα UFO. δεν είπε ότι ήταν εξωγήινο. Ήταν ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο και η αμερικανική κυβέρνηση έχει υλικό από αυτό το αεροσκάφος, ό, τι κι αν είναι”, δήλωσε ο Carlson.

“Αυτός είναι ένας εκπληκτικός ισχυρισμός. Πώς θα μπορούσε ο πρόεδρος να μην το ακούσει αυτό, υποθέτοντας ότι είναι αλήθεια;”Ο Carlson ρώτησε τον Πάπα.

Συμβαίνει κάτι μεγάλο;
Ο Πάπας απάντησε ότι το Trump αναπόφευκτα πρέπει να έχει ζητήσει από τους προέδρους των κοινών αρχηγών εάν υπάρχει απειλή και ποια απειλή μπορεί να αντιμετωπίζει η κοινωνία.

“Θα έχει ζητήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό και θα προσπαθήσει να καταλάβει τι πρέπει να κάνει”, δήλωσε ο Πάπας. “Θέλω να πω, έχει πει ο ίδιος, κάτι αισθάνεται λίγο διαφορετικό για όλα αυτά με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και τους χειριστές ραντάρ που έρχονται τώρα προς τα εμπρός. Έτσι υπάρχει κάτι διαφορετικό και σημαντικό και μεγάλο που συμβαίνει.”

Ο Πάπας συνέχισε να προσφέρει στον Πρόεδρο τη βοήθειά του με πρόσθετη έρευνα και ενημέρωση, υποδηλώνοντας ότι γνωρίζει πρώην αξιωματούχους πληροφοριών στην αμερικανική διοίκηση που θα μπορούσαν να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες.

Επιβεβαίωση για το ” ρολόι του Τραμπ;’
Σε μια άλλη εκπληκτική στιγμή, ο Πάπας προτείνει ότι η επιβεβαίωση των εξωγήινων πολιτισμών θα μπορούσε να συμβεί πολύ σύντομα, χάρη στις νέες τεχνολογίες όπως τα προηγμένα ραδιοτηλεσκόπια. Θα μπορούσε η “αποκάλυψη με ένα μεγάλο D”, όπως το αποκαλεί ο Pope, να είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία;

“Ό, τι συμβαίνει με τα UFO, αυτό μπορεί να συμβεί στο ρολόι του Προέδρου Trump. Μπορούμε να πάρουμε, με τα σημερινά ραδιοτηλεσκόπια, σίγουρα με τα τηλεσκόπια επόμενης γενιάς.μπορεί να έχουμε απόλυτη επιβεβαίωση ότι υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί εκεί έξω και επομένως αυτό μπορεί να συμβεί στο ρολόι του Προέδρου Trump.”

Μια ιστορική ανακοίνωση;
“Θα είναι αυτός που πρέπει να κάνει την ανακοίνωση και τι ιστορική ανακοίνωση θα ήταν αυτή. “Συμπολίτες μου Αμερικανοί, άνθρωποι του κόσμου, δεν είμαστε μόνοι”, συνέχισε ο Πάπας.

Ο Πάπας είπε ότι ήταν χαρούμενος που ο Τραμπ ήταν ” ανοιχτόμυαλος “για τα UFO γιατί” ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον.”

Δείτε τον Tucker Carlson να μιλάει με τον Πρόεδρο Trump καθώς και ανάλυση από τον πρώην ερευνητή UFO του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, Nick Pope:

Μια έκθεση της CIA που κυκλοφόρησε στο κοινό το 2007 τεκμηριώνει ότι ο Πρόεδρος Reagan και ο Πρόεδρος Carter ισχυρίστηκαν ότι αντιμετώπισαν παρατηρήσεις UFO. Η μελέτη, την οποία μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας στο Διαδίκτυο, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν “έγγραφα” που ισχυρίζονται ότι αποδεικνύουν συντρίμμια UFO στο Roswell του Νέου Μεξικού. Ωστόσο, η μελέτη αναφέρει, ” τα περισσότερα αν όχι όλα αυτά τα έγγραφα έχουν αποδειχθεί κατασκευές.”

Θα παρατηρήσετε ότι λένε” τα περισσότερα ” έγγραφα…

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του Tucker Carlson στο Ancient Aliens, εποχή 14, Επεισόδιο 21, “αντίστροφη μέτρηση για αποκάλυψη” στο κανάλι ιστορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *