Το Netgears Arlo, ένα premium εμπορικό σήμα στην ασφάλεια smart-home, κατατάσσεται συχνά μαζί με τις κάμερες Amazons Ring και Googles Nest όσον αφορά την αξιοπιστία. Οι κάμερες Arlo μπορεί να είναι ακριβές και οι ενημερωμένες βαθμίδες συνδρομής το κάνουν να φαίνεται εξαιρετικά εχθρικό σε όποιον δεν θέλει να πληρώσει μηνιαία χρέωση.

Διαφήμιση

Η Arlo μειώνει το ποσό της πρόσβασης εξυπηρέτησης πελατών που έχετε εάν δεν πληρώνετε για συνδρομή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε τουλάχιστον 3 δολάρια το μήνα εάν αγοράσετε κάμερες Arlo. Οι πελάτες που δεν επιθυμούν να εγγραφούν στις κάμερές τους θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω κοινοτικών φόρουμ, εικονικών βοηθών και εγχειριδίων.

Οι πελάτες που είναι νέοι στο Arlo μπορούν να δοκιμάσουν την υποστήριξη πελατών εντός της πρώτης 90 ημέρας αγοράς. Αυτό περιλαμβάνει δρομολόγηση παράγοντα προτεραιότητας καθώς και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Μόνο το πρώτο έτος μετά την αγορά, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας θα είναι διαθέσιμη. Μετά το πρώτο έτος, θα αποσυνδεθείτε εκτός εάν εγγραφείτε.

Ο StaceyonIoT επισήμανε το επίπεδο αμοιβής για υποστήριξη. Περιέγραψε την κίνηση του Arlos να χρεώνει όλους τους χρήστες για ζωντανή υποστήριξη ως κίνητρο και στρατηγική καρότου και ραβδιού. Η Arlo θα δώσει προτεραιότητα στους χρήστες που πληρώνουν για λογαριασμούς. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα από $250 σε μια κάμερα Arlo, θα υποβιβαστείτε αυτόματα για να βοηθήσετε.

Τα σχέδια συνδρομής Arlos δεν επιτρέπουν μεγάλη ευελιξία. Μια βασική συνδρομή Arlo Secure κοστίζει 3 δολάρια το μήνα για μία κάμερα και 10 δολάρια το μήνα για απεριόριστες κάμερες. Αυτό περιλαμβάνει αποθήκευση cloud βίντεο, εγγραφή 2K για 30 ημέρες και διαδραστικές ειδοποιήσεις και βοήθεια προτεραιότητας. Για $ 15 το μήνα, η βαθμίδα Arlo Security Plus είναι η πιο ισχυρή. Ξεκλειδώνει την απόκριση έκτακτης ανάγκης 24/7 καθώς και την αποθήκευση σύννεφων βίντεο 4K.

Τα μέσα ενημέρωσης G / O ενδέχεται να είναι επιλέξιμα για προμήθεια. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς. Το NordVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 3 μηνών και έκπτωση 69%. Αν ψάχνετε για αξιόπιστους πελάτες VPN με την υποδομή για να το υποστηρίξετε, το NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Εγγραφή NordVPN

Η δομή τιμολόγησης Arlos είναι ανταγωνιστική με το σχέδιο Googles Nest Aware. Προσφέρει δύο επίπεδα: τη βασική συνδρομή Nest Aware για κάμερες ασφαλείας, η οποία σας δίνει 30 ημέρες καταγραφής συμβάντων για όλες τις κάμερες ασφαλείας Nest, για $6 το μήνα.και το Nest Aware Plus για $12, το οποίο παρέχει ιστορικό συμβάντων 60 ημερών και εγγραφή 24/7 για 10 συνεχόμενες ημέρες. Το Nest Aware μπορεί να δοκιμαστεί από την Google για 30 ημέρες. Η τιμολόγηση συνδρομής Ring Protect της Amazon μπορεί να είναι εξίσου ανταγωνιστική. Βασική εγγραφή βίντεο περιλαμβάνεται για μόλις $ 2 ανά μήνα, ή απεριόριστες συσκευές για $ 10 ανά μήνα. Ενώ θα έχετε περισσότερες δυνατότητες εάν πληρώσετε, η Amazon και η Google δεν απαιτούν να εγγραφείτε μόνο για να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου.

Η απόφαση του Arlo να κάνει μια τέτοια επιθετική ώθηση συνδρομής σε μια εποχή που οι κάμερες ασφαλείας έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικές είναι περίεργη. Η Eufy και η TP-Link προσφέρουν και τις δύο προσιτές κάμερες ασφαλείας που δεν απαιτούν συνδρομή.

Διαφήμιση

Οι εκτεταμένες καθυστερήσεις στην παγκόσμια κατασκευή είναι πιθανότερο να είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύχθηκε η στρατηγική Arlos. Ο StaceyonIoT επισημαίνει ότι η παραγωγή υλικού είναι δαπανηρή. Οι συνδρομές μπορεί να βοηθήσουν στην αντιστάθμιση ορισμένων από αυτά τα κόστη. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η φήμη του Arlos ότι είναι αξιόπιστες κάμερες ασφαλείας θα πείσει τους ανθρώπους να πληρώσουν περισσότερα για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Φτάσαμε στο Arlo για σχόλια και θα ενημερώσουμε όταν ακούσουμε πίσω.