Η Samsung αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάζει την ανθεκτικότητα και τη χρηστικότητα του Galaxy Z Fold 3 & Z Flip 3. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Samsung μοιράζεται αυτές τις πληροφορίες, θεωρώντας ότι τα τηλέφωνα ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι μια προσπάθεια να ηρεμήσουμε τους φόβους που προκάλεσαν οι πρόσφατες διαρροές σχετικά με τις ρωγμές στις οθόνες Galaxy Z Flip 3.
Η Samsung έχει δημοσιεύσει τέσσερις διαφορετικές δοκιμές σε ένα βίντεο στην ιστοσελίδα της. Η Samsung έχει μια δοκιμή που περιλαμβάνει την τοποθέτηση των τηλεφώνων σε ένα θάλαμο περιβάλλοντος. Αυτό επιτρέπει στη Samsung να δοκιμάσει τα τηλέφωνα Κάτω από διάφορα κλίματα για να εξασφαλίσει ότι λειτουργούν. Μια δοκιμή περιλαμβάνει τη βύθιση των τηλεφώνων στο νερό. Για να ελέγξετε την απόδοση του S Pen στο Z Fold 3, κάποιος χρησιμοποιεί ένα βραχίονα ρομπότ. Η τέταρτη δοκιμή περιλαμβάνει την αναδίπλωση και των δύο τηλεφώνων επανειλημμένα.

Η Samsung έχει αποδείξει τις δοκιμές αντοχής της στο παρελθόν

Η Samsung έχει παρουσιάσει τις δοκιμές αντοχής της στο παρελθόν. Ένα βίντεο του 2012 έδειξε ένα ρομπότ που καθόταν στα τηλέφωνα. Δεν είναι μόνο η Samsung. Η Apple παρουσίασε επίσης λεπτομερώς τη δοκιμή κεραίας τηλεφώνου μετά το σκάνδαλο Antennagate του iPhone 4s.

Οι δοκιμές της Δευτέρας της Samsung δεν αντιμετώπισαν το πρόβλημα της ρωγμής των οθονών Z Flip 3. Ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων αναφέρει ρωγμές στη μέση της οθόνης, ακριβώς γύρω από τον μεντεσέ. Το 9to5Google ανέφερε μια ανησυχητική ιστορία στις 7 Οκτωβρίου 2009.

Μετά από λίγες μέρες χωρίς να χρησιμοποιήσω το Galaxy Z Flip 3, Το πήρα πρόσφατα και σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι το λεπτό γυαλί είχε ραγίσει. Το τηλέφωνο δεν είχε πέσει τις τελευταίες ημέρες (μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της χρήσης μου, εβδομάδες πριν) και δεν το είχα εκθέσει σε υπερβολική ζέστη/κρύο κατά τη διάρκεια μερικών ημερών. Έτσι, το σπάσιμο του γυαλιού ήταν ένα σοκ για μένα.

Ο χρήστης Reddit δημοσίευσε για το ίδιο θέμα μετά από τρεις ημέρες. Ένας άλλος χρήστης ισχυρίστηκε ότι η οθόνη του τηλεφώνου τους είχε σπάσει μέσα σε 24 ώρες. Το πρόβλημα δεν περιορίζεται στο Z Flip 3: Ο Michael Fisher του 9to5Google (γνωστός και ως MrMobile), ανέφερε ότι παρατήρησε μικροσκοπικές ρωγμές στην άρθρωση του Z Fold 2 του.

Η ανθεκτικότητα των πτυσσόμενων της Samsung αποτελεί μείζονα ανησυχία, ειδικά μετά την καθυστέρηση στην απελευθέρωση της πρώτης πτυχής λόγω των οθονών που σπάζουν στις μονάδες αναθεώρησης. Η Samsung μπορεί να εξακολουθεί να έχει προβλήματα με ρωγμές, γεγονός που θα μπορούσε να δείξει ότι πρέπει να βρουν λύσεις για να εξασφαλίσουν ότι τα πτυσσόμενα τηλέφωνά τους δεν θα σπάσουν μακροπρόθεσμα.