Αυτός ο ιστότοπος είναι ο πρώτος που αποκαλύπτει την οπτική ταυτότητα του LoveFrom. Δημιουργήθηκε από τον Ive, τον Chris Wilson, τον Antonio Cavedoni και άλλα μέλη του “creative collective”, το οποίο περιλαμβάνει τον Peter Saville, έναν αγγλικό καλλιτεχνικό διευθυντή και τον Chris Wilson, που ήταν και οι δύο κάποτε μέλη του Τμήματος Σχεδιασμού της Apple.

Ο ιστότοπος, που είναι τυπικό Ive, δεν έχει εικόνες, συνδέσμους ή στοιχεία επικοινωνίας. Περιέχει μόνο ένα σύντομο κείμενο που, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, “μια συνοπτική, καλοφτιαγμένη περιγραφή του έργου της συλλογικής ομάδας LoveFrom και του έργου της.”

Το LoveFrom είναι μια δημιουργική ομάδα. Είμαστε μουσικοί, σχεδιαστές, μηχανικοί, κινηματογραφιστές, συγγραφείς και καλλιτέχνες. Η προηγούμενη δουλειά μας μπορεί να σας βοήθησε να μας αναγνωρίσετε. Είμαστε παθιασμένοι με τις παραδόσεις της δημιουργίας και της δημιουργίας. Με πάθος αφιερωμένο στην αριστεία. Ακόρεστη περιέργεια. Συνεργαζόμαστε με ιδρυτές και ηγέτες. Κάνουμε έργα από χαρά. Έχουμε τις δικές μας ιδέες. Αγάπη και μανία.

Το LoveFrom Serif είναι μια νέα γραμματοσειρά που ορίζει το λεκτικό σήμα και το κείμενο σε μια γραμματοσειρά εμπνευσμένη από τα γράμματα του John Baskerville. Βασίστηκε στις αρχικές γροθιές του, μήτρες, και ονομάζεται LoveFrom Serif. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου εκτόξευσης, κάθε χαρακτήρας έχει επεξεργαστεί σχολαστικά και επανασχεδιαστεί με αγάπη τα τελευταία δύο χρόνια.

Η διεπαφή επισκεπτών του ιστότοπου εμφανίζει έναν δρομέα κειμένου που αναβοσβήνει και το όνομα LoveFrom εμφανίζεται πληκτρολογημένο. Ο Saville περιγράφει το wordmark ως”έναρξη διαλόγου και κοινή χρήση συνομιλίας”.

Αυτή η εκτόξευση του ιστότοπου ήταν η πιο ορατή κίνηση από τη συλλογική. Πελάτες όπως η Ferrari και η Airbnb έχουν διατηρήσει την ομάδα χαμηλού προφίλ και το ανέφεραν μόνο σε ανακοινώσεις δημιουργικής συνεργασίας.

Ive εγκαταλείψει την Apple για να ξεκινήσει LoveFrom τον Ιούνιο του 2019. Ο τεχνολογικός γίγαντας δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι ο κύριος πελάτης της Ive, αλλά δεν είναι σαφές ποια προϊόντα της Apple βοήθησε να σχεδιάσει από τότε. Η Apple ισχυρίστηκε ότι η Ive ήταν μέρος του σχεδιασμού του iMac 24 ιντσών, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό το έργο έλαβε χώρα μετά την αποχώρηση του Ive από την Apple.

Αν και δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι εργάζονται στο LoveFrom, έχω προσλάβει τουλάχιστον τέσσερις πρώην υπαλλήλους της Apple για να τον ενώσουν στην επιχείρηση. Αυτές περιλαμβάνουν τους Wan Si και Chris Wilson, Patch Kessler και Jeff Tiller.