Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μια ηλιακή έκλειψη επηρεάζει την ψυχή, το σώμα και το μυαλό σας

Ακριβώς όπως ο ήλιος, η Σελήνη και η γη ευθυγραμμίζονται κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, η ψυχή, το μυαλό και το σώμα μας κάνουν το ίδιο. Η ηλιακή έκλειψη είναι μια εποχή που η ψυχή αναγεννάται, ο νους διαλογίζεται και το σώμα χαλαρώνει.

Παρατηρώντας την ηλιακή έκλειψη—με τα σωστά εργαλεία-είναι πιθανώς ένα ιδιαίτερο συναίσθημα από μόνο του. Ωστόσο, όπως σημειώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν ειδικά και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν στη Γη όταν παρατηρείται ένα τέτοιο απίστευτο φαινόμενο.

Απλώς σας κάνει να αισθάνεστε εκπληρωμένοι, όταν παρατηρείτε ένα κοσμικό γεγονός όπως αυτό της 21ης Αυγούστου. μπορείτε να αισθανθείτε τη ροή ενέργειας.

Συνήθως, όταν μιλάμε για εκλείψεις, ενθουσιαζόμαστε γιατί θέλουμε να δούμε κάτι τέτοιο, γιατί μας γεμίζει με συγκίνηση, χαρά και ηρεμία, σχεδόν σαν το σώμα μας να αισθάνεται ασυνείδητα συνδεδεμένο με το σύμπαν. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται φοβισμένοι από το σκοτάδι, αλλά είναι απλώς η ιδέα ότι παρακολουθούμε κάτι που δεν είναι συνηθισμένο και οι ενέργειές μας κλείνουν αντί να αγκαλιάζουν το γεγονός.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το συναίσθημα δεν είναι κάτι νέο. Στην πραγματικότητα, πριν από χιλιάδες χρόνια οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο αισθάνθηκαν βαθιά συνδεδεμένοι με το κοσμικό φαινόμενο όπως η ηλιακή έκλειψη.

Για να προβλέψουμε τις ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις, οι αρχαίοι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο έχτισαν τεράστια αστρονομικά παρατηρητήρια, χιλιάδων ετών, και άφησαν το σημάδι τους σε πέτρα, τεκμηριώνοντας—όσο καλύτερα μπορούσαν—αυτά τα μεγάλα κοσμικά γεγονότα.

Στην πραγματικότητα, αποδεικτικά στοιχεία για το πόσο σημαντικές ήταν οι ηλιακές εκλείψεις στους προγόνους μας μπορούν να βρεθούν στις ΗΠΑ, γραμμένες σε πέτρα, όπου ένα περίεργο πετρογλυφικό—που πιστεύεται ότι έχει χαραχθεί πριν από περίπου 1.000 χρόνια—καταγράφει μια απίστευτη ηλιακή έκλειψη που είδαν οι αρχαίοι Ινδοί Pueblo στο μακρινό παρελθόν.

Το γεγονός ότι οι πρόγονοί μας αποφάσισαν να σηματοδοτήσουν αυτά τα γεγονότα σε πέτρες πρέπει να σημαίνει κάτι για εμάς.

Αν το γεγονός αυτό είχε μικρή σημασία, δεν νομίζω ότι σχεδόν όλοι οι πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο θα είχαν τεκμηριώσει τέτοια γεγονότα με εξαιρετική ακρίβεια και έκαναν τα πάντα στα χέρια τους για να προβλέψουν πότε θα συνέβαινε μια άλλη Έκλειψη.

Σκάβοντας μέσα από βιβλία ιστορίας, διαπίστωσα ότι ένας από τους πρώτους λογαριασμούς μιας έκλειψης χρονολογείται γύρω στο 2136 π.χ. σύμφωνα με τους θρύλους, Ο Αυτοκράτορας Chung K’ang εκτέλεσε τους βασιλικούς αστρονόμους του, Hi and Ho, επειδή δεν κατάφεραν να προβλέψουν μια έκλειψη. Σκληρό; Ναι, αλλά σου λέει πόσο σημαντικά ήταν τα γεγονότα στην αρχαιότητα.

Αλλά τι ακριβώς συμβαίνει; Λοιπόν, κατά τη διάρκεια μιας ολικής ηλιακής έκλειψης, ο ήλιος μας, η Σελήνη και ο πλανήτης μας τοποθετούνται σε μια απίστευτη κοσμική ευθυγράμμιση.

Κάποιοι λένε ακόμη ότι αυτή η ευθυγράμμιση έχει μεγάλη επίδραση στη φυσική ενέργεια του σώματός μας. Και παρόλο που πολλοί το απορρίπτουν, πολλοί ισχυρίζονται ότι αισθάνονται μια διαφορετική δόνηση, μια διαφορετική ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα από το σώμα τους, ένα γεγονός που δημιουργεί σύγχυση καθώς βιώνουμε κάτι που είναι ασυνήθιστο.

Όταν σκεφτόμαστε τον ήλιο, το φεγγάρι και τη γη που έρχονται μαζί και ευθυγραμμίζονται σε μια σχεδόν τέλεια γραμμή, Η ψυχή, το μυαλό και το σώμα μας φαίνεται να κάνουν το ίδιο.

Η ηλιακή έκλειψη είναι η καλύτερη στιγμή για διαλογισμό και παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε ότι η ενέργειά σας έχει αυξηθεί από ό, τι έχει στραγγίσει δραστικά, αυτό μπορεί να είναι φυσιολογικό και ίσως να αισθάνεστε σαν το σώμα σας να βρίσκεται σε ονειρική κατάσταση. Όλα αυτά συνδέονται με την πνευματική μας Αφύπνιση και για να το καταλάβουμε, ο καθένας από εμάς πρέπει να προετοιμάσει το μυαλό, την ψυχή και το σώμα μας για να συνδεθεί αυτή η “συντριπτική ενέργεια”.

μέσω του GIPHY

Ενώ η ηλιακή έκλειψη μπορεί να αντιπροσωπεύει το σκοτάδι σε μερικούς, η αλήθεια είναι ότι περισσότερο από το να συνδέεται με το σκοτάδι, οι ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν μια μετατόπιση της ενέργειας, μια μετατόπιση της συνείδησης και μια αλλαγή στην κατανόησή μας για τον κόσμο, και πώς τα πάντα γύρω μας συνδέονται με έναν τρόπο που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ

Μετά από όλα, τέτοιες στιγμές μου αρέσει να θυμάμαι ένα απόσπασμα του Νίκολα Τέσλα που είπε ότι: “την ημέρα που η επιστήμη αρχίζει να μελετά μη φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό, τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της.”

Ίσως αυτό να είναι μερικά από τα πολλά πράγματα που ανέφερε ο Tesla. Δεν είναι επιστήμη και πολλοί θα το έλεγαν κάτι που δεν μπορεί να επαληθευτεί με τη βοήθεια επιστημονικών μοντέλων, αλλά πολλοί αισθάνονται τις διαφορετικές ενέργειες που κατακλύζουν τη γη και πολλοί έχουν παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή που πρέπει να αγκαλιαστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *